CAT |

Força Lleida

El Força Lleida i l’Associació Salut Mental Ponent s’uneixen per a la plena inclusió social i esportiva

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i l’Associació Salut Mental Ponent han signat recentment un conveni de col·laboració de caràcter anual amb l’objectiu comú, entre d’altres, d’afavorir la plena inclusió en l’àmbit social i esportiu d’aquells col·lectius amb dificultats.

El conveni de col·laboració signat pels presidents d’ambdues entitats, Félix González i Eva Barta, respectivament, inclou la difusió d’aquelles activitats que portin a terme el Força Lleida Club Esportiu i l’Associació Salut Mental de Ponent, i en les quals hi hagi un vincle entre ambdues entitats.

A més, el club i l’associació treballaran plegats per tal d’assolir els objectius establerts d’inclusió esportiva i socials. Per la seva banda, el club oferirà a usuaris de l’Associació Salut Mental Ponent l’oportunitat de formar part de l’organització dels partits de l’Actel Força Lleida de cara a la temporada vinent en la Lliga LEB Or i facilitarà als usuaris de l’associació poder gaudir dels partits de bàsquet al Barris Nord.

(A la fotografia, la presidenta de l’Associació Salut Mental Ponent Eva Barta, i el directiu del Força Lleida Albert Aliaga)

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?