El Força Lleida, Premi Compromís Solidari als X Premis Nacionals Special Olympics.

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en telegram
Telegram
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en email
Email

El Força Lleida Club Esportiu ha estat reconegut amb el Premi Compromís Solidari durant la 10a edició dels Premis Nacionals Special Olympics per ser el primer club de les terres de Lleida en crear una Secció Special per a persones amb capacitats especials, les quals participen en la Lliga Preferent i en diferents campionats i Jocs Special Olympics.

El jurat dels Premis va decidir el passat 19 de maig que el Força Lleida fos l’entitat esportiva en rebre aquesta menció especial. La festa d’entrega de premis es portarà a terme el proper 15 de juny a Barcelona.

El Força Lleida té a les seves files un equip de bàsquet a la LEB Or (l’ICG Força Lleida), 16 equips a la base (des de Babies fins a Júniors) i 2 equips formats per persones amb capacitats especials (el Força Lleida Aspros Unipreus i l’ASVOLCALL)

Força Lleida Club Esportiu 

El Força Lleida aposta fermament per la inclusió de persones amb capacitat especials en el món de l’esport. El club lleidatà compta amb dos equips especials dins la seva base esportiva.

Special Olympics Catalunya

L’entitat reconeix la solidaritat d’un gran nombre d’esportistes, associacions, clubs, entitats i col·laboradors que donen suport a persones amb capacitats especials per a fomentar la inclusió en el món de l’esport.

Més noticies

Actualitat

JOAQUÍN PRADO, AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA

El director esportiu del Força Lleida Joaquín Prado és amb la selecció espanyola de bàsquet per a disputar la fase classificatòria per a la Copa del Món de Bàsquet FIBA 2023. Prado forma part de l’staff esportiu com a coach

Llegir més »
Actualitat

Crònica J9 // Fins al final

Avui dissabte 20 de novembre s’ha jugat el partit de la 9a jornada de la Lliga Leb Oro, on l’ICG Força Lleida ha jugat a casa del Covirán Granada. Els dos equips arriben al partit amb el mateix balanç a

Llegir més »
Chat
Et podem ajudar?