CAT |

El Força Lleida present al “Simpòsium sobre inclusió en els clubs esportius”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Ahir a la tarda el Força Lleida va assistir al “Simpòsium sobre la inclusió en els clubs esportius”, una jornada que va tenir lloc a Barcelona i va estar organitzada per la Fundació Barça i Special Olympics Catalunya.

L’acte girava entorn com incorporar seccions amb esportistes amb discapacitat intel·lectual en l’estructura d’una entitat, així com el vincle entre clubs i entitats per a fomentar l’esport en persones amb una discapacitat intel·lectual i com una via de desenvolupament i integració social. Un dels objectius principals de la inclusió és ampliar la xarxa de col·laboracions entre clubs i entitats per tal que les persones amb alguna discapacitat es sentin partícips en el món esportiu i fomenti a la millora de la seva qualitat de vida, així com de les famílies.

Al Força Lleida fa temps que treballem amb aquest col·lectiu i comptem amb ells per a l’organització i bon desenvolupament dels partits de l’Actel Força Lleida. A més, el club té dos equips de bàsquet que competeixen a nivell autonòmic, el Força Lleida Aspros i Volcall.

Per al Força Lleida és un plaer que l’organització del Simpòsium hagi exemplificat a mb el nostre club com un dels casos d’èxit.

simp

simp2

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut