CAT |

El Júnior Preferent es classifica per a jugar la Lliga Preferent A

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Júnior Preferent del Nayox Força Lleida s’ha classificat per a jugar la Lliga Preferent A en guanyar l’eliminatòria avui davant el Jac Sans en un partit molt treballat i igualat que ha acabat favorable als de la Terra Ferma per 59-61. L’equip de la base del Força Lleida jugarà ara davant grans clubs amb els sèniors a ACB com el Barça, Joventut, Manresa i Girona, així com equipassos i clàssics del bàsquet català com Mataró i Hospitalet.

Fa molts anys que un equip Júnior del Força Lleida no jugava a la Lliga Preferent A, una lliga d’elit, i aquesta fita assolida és fruit d’un gran treball de jugadors i entrenadors no només d’aquesta temporada sinó de tota la trajectòria que han anat passant al llarg del procés formatiu a la base del club. L’equip lleidatà es trobarà ara amb equips de molt nivell, com els ja esmentats, els quals tenen jugadors fitxats d’arreu del món i becats.

Arribar fins aquí és un gran premi per una generació que ha treballat de valent durant tots aquests anys i amb entrenadors de nivell com Borja Comenge, qui els està entrenant des de fa tres anys, i Sergi Fernández com a assistent. Destaquem també la figura d’altres entrenadors com Toni Jiménez i Edgar Solsona, els quals també han estat partícips de la seva formació esportiva en categories inferiors.

La lliga Preferent A la juguen 16 equips dividits en dos grups i a mitjan temporada, hi ha equips que hi poden ascendir amb la fase eliminatòria ja esmentada. Per al Força Lleida és un orgull els èxits que assoleixen els nostres equips a base de treball, constància, sense posar excuses i sense oblidar els valors que volem transmetre en els nostres jugadors i jugadores.

Júniors i Cadet, al Grup 2 de tot Catalunya

Aprofitem també per destacar que l’equip Júnior de primer any femení mantindrà la seva plaça al grup 2 de tot Catalunya i que el Cadet de primer any masculí i el Júnior de primer any masculí han aconseguit classificar-se per al grup 2 autonòmic (fins ara jugant al grup 3). Això comporta tenir opcions de ser Preferents la temporada vinent.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut