El Levitec Huesca s’endú el Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida

L’ICG Força Lleida i el Levitec Huesca es veien les cares avui en el Trofeu Ciutat de Lleida que es disputava al pavelló Barris Nord de Lleida. Els visitants han acabat imposant-se en el marcador.

Primers 10 minuts de domini lleidatà. El partit ha començat amb un embalat Huesca que agafava ràpid un avantatge còmode de 5-11 però poc ha durat el marcador del seva banda. L’ICG Força Lleida es posava en el partit amb un encertat Santa Ana i amb Shaquille Cleare dominant en defensa. Amb l’electrònic 18-18, Chapela llençava de dos sobre la botzina i anotava per deixar el lluminós 20-18.

Segon quart de domini aragonès que encetaven el quart amb un triple. Tot i l’esmaixada de Stutz i Carey al contraatac, un Levitec Huesca molt endollat no perdonava en atac com tampoc en defensa. Als homes de Jorge Serna els costava arribar a cistella i ha tingut de demanar TM en un parell d’ocasions però no ha servit per aturar els de verd, que seguien anotant i se n’anaven del marcador (fins a +13), un desavantatge que l’ICG Força Lleida ha aconseguit retallar poc i anar al descans 37-48.

Huesca agafava la màxima avantatge a la repressa del descans amb un +15. L’ICG Força Lleida, amb més encert que en el quart anterior aconseguia retallar punts i mantenir-se al llarg d’un 3Q més esbojarrat, amb pilotes que relliscaven de les mans, jugadors pel terra lluitant la pilota a cada minut i anant a l’últim quart amb un 50-60 al lluminós.

Huesca sortia igual de guerrer en l’últim quart posant un parcial de 2-7 i obligant a Serna a demanar TM. Miki Feliu i Steven Santa Ana retallaven distàncies des de la línia de triple però a falta de 5 minuts per al final del partit, els de verd s’hi tornava amb un triple i es demanava TM al Barris Nord. Poc han canviat les coses en el tram final d’un partit que ha acabat 70-84.