CAT |

El lleidatà David Castellnou s’uneix al Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida fitxa l’ala-pivot lleidatà David Castellnou per a 3 temporades tant per la dinàmica de primer equip com per jugar amb el club vinculat.

Castellnou, nascut a Seròs el 2004, va jugar les darreres dues temporades al FC Barcelona. La passada campanya va formar part de l’equip Júnior del Barça en categoria EBA, equip entrenat per Roger Grimau. David Castellnou havia vestit les anteriors temporades la samarreta del CB Seròs, club on va començar amb quatre anys i on va viure tota la seva etapa formativa.

Fora de la lliga regular, ha jugat amb l’equip Júnior del Barça l’Euroleague Basketball Next Generation Tournament (torneig internacional de bàsquet U18) i ha format part del combinat català.

Joaquín Prado, director esportiu del Força Lleida assegura que és un jugador que ja coneixia pel seu pas pel CB Seròs i posteriorment a la base del FC Barcelona. “És un jugador amb excel·lents condicions físiques i boníssima capacitat d’esforç i treball”, afirma Prado. A més, espera ajudar al jugador en la seva evolució “i esperant que en un futur no molt llunyà tingui minuts de qualitat a la LEB Or”.

Joaquín Prado parla sobre l’arribada de David Castellnou al Força Lleida

DADES DEL JUGADOR

Nom i Cognoms: David Castellnou Teixidó

Dia i lloc de naixement: 9 de maig de 2004. Seròs (Lleida)

Posició: Ala-pivot

Alçada: 2.00 m

Últim equip: FC Barcelona

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut