CAT |

“EL PARTIT DE CANOE ÉS CLAU, I ELS JUGADORS HO SABEN”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Gustavo Aranzana té marcat en vermell al calendari el partit de demà davant del cuer del grup, el Canoe. El partit a terres madrilenyes revesteix una importancia especial, més encara després de la derrota del passat diumenge a casa amb el Tau Castelló. Una derrota que va fer mal, però que ha servit per a què l’equip reflexioni i faci autocrítica. Aranzana assumeix que “quan fem les coses bé, som consistents i podem arribar a un nivell excel·lent; quan perdem la solidaritat som un equip tou”. L’entrenador espera que el toc d’atenció els focalitzi de plé en el duel de demà, i argumenta que estan “molt responsabilitzats amb el partit de Canoe” . A més, avisa que “el Canoe ha competit contra tots els rival. És un equip amb un excel·lent ritme de joc, molta intensitat, activitat i equilibri. És un rival molt complicat que ens posarà moltíssimes dificultats”, advertint d’aquesta manera del perill de menystenir el rival a causa de la seva situació classificatòria. Les claus per derrotar als titulars del pavelló del carrer del Pez Volador són clares per a Aranzana; “Hem d’intentar que no controlin el ritme, que no siguin verticals i sobretot dominar els taulers” , perquè “Si no sortim amb intensitat i duresa mental, sabent patir, Canoe ens treurà de la pista”

Vecvagars serà, un cop confirmat l’abast de la seva lesió, l’única absència del partit per part lleidatana. És malauradament, una situació habitual per a l’equip. “La baixa de Kaspars ens afectarà perquè és un jugador referencial per a nosaltres, però estem acostumats. Crec que no he fet ni tan sols tres entrenaments amb els mateixos jugadors, però buscar excuses en les baixes és no valorar als jugadors que si que tinc” , explica el coach, que malgrat aquest contratemps, insisteix: “El partit és clau, per amunt o per avall. Ens queden quatre partits, però aquest és clau per saber on anirem. Els jugadors ho saben, en son conscients. Sabem ón estem”.

El partit començarà a les 18.00 d’aquest divendres, i es podrà seguir en directe per Lleida TV i també per laligasportstv.com.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut