CAT |

Força Lleida

El “Repte Força Lleida” amb Miki Feliu

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Miki Feliu, jugador del primer equip del Força Lleida, ha visitat els jugadors i jugadores del V Campus d’Estiu Força Lleida al pavelló Barris Nord de Lleida.

Feliu ha estat una estona amb els 43 participants del primer torn del campus del club, fent el “Repte Força Lleida”. Aquesta activitat consisteix en reptar als participants a realitzar una habilitat relacionada amb el bàsquet. Cada grup del campus (petits, mitjans i grans) havien de realitzar una habilitat que Miki Feliu els mostrava i als que millor els ha sortit s’han endut una bufanda del Força Lleida com a premi.

Posteriorment, hi ha hagut torn de preguntes obertes dels participants, així com temps per a fer-se fotografies grupals i individuals amb el jugador.

Més noticies

Actualitat

Massa càstig

L’ICG força Lleida començava la segona volta al WiZink Center en un partit que prometia ser intens per a la lluita a la part altra de la classificació. Inici amb intercanvi de triples a ambdues cistelles. Miguel González es feia fort sota cistella defensiva per agafar

Llegir més »
Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Et podem ajudar?