EL ROBLES ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA A DOMICILI

El Robles Força Lleida guanya a la pista del Basket Almeda i torna a sumar una victòria lluny del Barris quatre mesos després. Les jugadores de Ruben Petrus han firmat una gran arrencada, que els ha permès agafar una renda d’onze punts al final del primer quart, i han sabut administrar l’avantatge durant la resta del matx.

L’inici ha estat elèctric. L’equip sumava un parcial de 0-9 en tan sols dos minuts que els posava les coses de cara. Comella començava un dia més amb la punteria ben afinada des del perímetre i juntament amb els punts de Mili i Traoré obrien una primera escletxa. Les locals, amb urgències per la seva posició a la taula, han mostrat una breu reacció tornant-se a posar a dos punts, però els triples de Peña, Mili i Iris tornaven a donar tranquil·litat a les lleidatanes amb un +11 al final dels primers 10 minuts (12-23).

El segon quart ha estat un constant intercanvi de cops que ha fet que les diferències al marcador gairebé no es belluguessin. Les jugadores bordeus administraven el partit amb comoditat i amb un bon joc col·lectiu. Judit Boladeres ha continuat donant mostres de la seva readaptació amb l’equip encadenant dues cistelles per primer cop des del seu retorn. L’equip ha premut l’accelerador de nou anotant des del perímetre mitjançant Comella i Traoré, que posaven un màxim avantatge de 14 punts abans del pas pels vestuaris.

En la represa, el ritme ofensiu ha decaigut, amb els dos equips trobant-se en complicacions per anotar. Pilar Comella continuava sent la més endollada en els punts i la secundava una Cristina Peña que també arribava als dobles dígits. Les lleidatanes administraven bé el matx des de la defensa i semblaven tenir la situació sota control en tot moment. Ruben Petrus repartia els minuts entre totes les jugadores i el tercer quart es tancava amb un favorable 38-50.

La tònica s’ha repetit en el darrer temps, amb una anotació baixa que continuava afavorint a les del Segrià, a qui el cronòmetre els corria a favor. Tanmateix, uns moments de distracció han donat ales a l’Almeda i les locals han fet de la necessitat una virtut. El marcador s’ajustava a només 5 punts a l’equador del darrer quart.

En el moment més delicat, ha tornat a aparèixer Comella, que sentenciava l’enfrontament enfilant-se fins a gairebé la vintena de punts al seu compte personal. Un cop havent superat l’última empenta de les de Cornellà de Llobregat, l’equip ha tancat el matx amb solvència fins al 56-66 final.

Amb aquesta victòria, el Robles Força Lleida recupera momentàniament la vuitena plaça i s’endú una bona dosi de confiança cap a terres ponentines abans de rebre al Bosonit Unibasket diumenge que ve.