EL ROBLES ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA

El bon joc i la duresa mental han guiat al Robles Força Lleida cap al primer triomf d’aquest 2024. L’equip del Segrià ha firmat un dels millors inicis de la temporada, ha dominat el matx amb solvència durant tota la primera meitat i ha estat capaç de treure l’orgull per endur-se el partit quan les rivals s’han posat per davant en el darrer quart. Una victòria clau (78-67) davant el Tordera que ha de servir de reforç anímic per a l’equip, que avui ha mostrat un joc ràpid, valent i atractiu.

El conjunt de Ruben Petrus ha saltat a la pista amb les idees molt clares. Les lleidatanes enllaçaven bones jugades combinant amb fluïdesa i bon criteri per trobar a Traoré sota el cèrcol. La senegalesa ha estat diferencial un dia més i ja sumava 9 punts al final del primer quart. Si Traoré no ho veia clar, l’equip tenia la paciència necessària per donar continuïtat a les jugades i fer arribar la pilota fins a posicions exteriors, on ja l’esperava Comella, sempre amb la canya a punt.

Mili Maza marcava els temps del partit al seu aire. Les jugadores bordeus ja manaven de 10 punts abans de finalitzar el primer acte amb una gran actuació coral. L’alt nivell de joc s’ha mantingut en el segon quart de la mà d’Abril Rexach, que ha agafat les regnes del matx repartint fins a 5 assistències. La consistència defensiva, especialment durant l’inici dels dos primers quarts, encallava a les visitants i un percentatge d’encert de gairebé el 50% en tirs de camp, permetia obrir una escletxa que ha arribat a ser de 21 punts.

Les gironines no trobaven la manera d’aturar a Traoré, màxima anotadora i MVP amb 21 punts al seu compte. El Robles Força Lleida arribava al descans amb el partit ben encarat. El marcador reflectia una 44-30 que corroborava la superioritat de les de Ruben Petrus.

REACCIÓ I RESPOSTA

El paradigma ha canviat completament després del pas pels vestuaris amb un parcial contundent de les visitants. Multiplicant esforços en defensa i afinant el seu tir, el Tordera ha arribat a capgirar el duel. L’equip lleidatà havia deixat escapar l’oportunitat de tancar el partit quan ho tenia tot a favor i havia de tornar a començar de zero.

Les del Barris s’han posat el mono de treball i han tret tot el seu caràcter per tallar en sec la bona ratxa de les visitants. Una Pilar Comella imperial s’enfilava fins als 18 punts per donar aire a les seves. Carla Fernández també ha aparegut quan més ho necessitava el seu equip per anotar unes cistelles decisives. El Robles Força Lleida ha defensat a la perfecció l’últim intent del Tordera d’enganxar-se al partit i ha sentenciat des dels tirs lliures per endur-se una victòria molt meritòria davant un rival directe.