EL ROBLES FORÇA LLEIDA FREGA EL TRIOMF A SEVILLA

El Robles Força Lleida s’ha quedat a un pas de la victòria a la complicada pista del Sevilla. Les de Ruben Petrus han anat a remolc al marcador durant la major part del partit, però sense deixar que les locals s’escapessin en cap moment i han tingut un darrer atac per guanyar el matx, però han estat les locals les qui han acabat sentenciant amb el 65-60 final.

L’inici del partit ha estat erràtic en atac per part dels dos conjunts, amb un marcador molt curt (2-2) quan ja s’havia jugat gairebé la meitat del primer quart. Les lleidatanes s’han posat per primera vegada al davant amb un triple de Mili, però el Sevilla ha replicat amb un bon parcial que obria una primera escletxa. Tanmateix, les del Segrià han demostrat que no havien viatjat fins a Sevilla només per gaudir del bon temps i han tornat a estrènyer el marcador amb punts de Peña, Carla i Boladeres.

El Sevilla s’intentava escapar a la sortida del segon quart, però els triples de Peña i Comella neutralitzaven l’embranzida rival. Les de casa ho provaven una vegada i una altra, però es topaven contra un Robles Força Lleida tossut, que aprofitava molt bé els moments d’encert de les seves jugadores, com els 5 punts seguits d’Iris al fil del descans que deixaven el matx amb un ajustat 33-29 per la segona meitat.

En la represa, l’equip ha començat a connectar amb Traoré i ha estat capaç de posar-se de nou per davant després de molts minuts. L’intercanvi de cops constant durant un tercer quart intens ha acabat, de nou, amb uns instants d’encert en atac per part de les sevillanes. Les de casa han obert una diferència de 8 punts (50-42) a les acaballes del tercer quart.

Comella demostrava que l’equip no pararia d’intentar-ho fins al final amb un triple en la primera jugada del darrer quart. Cerqueda apropava encara més a les seves anotant en la jugada posterior, tot i que, el temps corria en contra de les lleidatanes. Iris i Traore mantenien al Robles Força Lleida amb possibilitats i Comella, des del perímetre, posava el 62-60 ja en l’últim minut.

Les del Segrià han disposat d’una última possessió per empatar o guanyar el partit, però una imprecisió en atac s’ha traduït en una pèrdua i les locals han acabat sentenciant el matx amb el 65-60. L’equip de Ruben Petrus tanca la lliga dissabte vinent al Barris contra l’Ibaizabal.