EL ROBLES NO ABAIXA EL LLISTÓ

Victòria convincent del Robles Força Lleida en un partit trampa que ha dominat en tot moment. Les del Segrià han estat solvents als dos costats de la pista i no s’han deixat superar, tot i la insistència d’un Alcorcón combatiu. Amb aquest nou triomf a casa, l’equip suma la quarta victòria en cinc partits i es consolida a la part alta de la taula classificatòria.

Un Alcorcón necessitat visitava l’Espai Fruita Barris Nord per enfrontar-se a un Robles Força Lleida que volia mantenir les bones sensacions després de l’exhibició a Andratx. Ruben Petrus apostava pel mateix cinquet que tan bon resultat li va donar a l’últim partit buscant potenciar, sobretot, la figura de Traoré en la pintura.

Després d’uns primers minuts d’intercanvi de cops, el Robles Força Lleida ha aconseguit un primer avantatge de quatre punts que ha mantingut fins al final del primer quart (15-11). Traoré insistia en zona interior i feia entrar ràpidament en bonus les visitants. Les lleidatanes es repartien els punts amb Iris Tribó, Pilar Comella i Magalí Vilches aprofitant els bons moments individuals de forma per anotar de forma consecutiva i prohibir qualsevol intent de reacció a les madrilenyes.

El partit pujava i baixava constantment de ritme oferint moments de molta anotació per part dels dos equips contraposats amb altres minuts en els quals no es movia el marcador. Però el Robles posava un preu molt alt a la remuntada rival i continuava dominant el joc. Uns moments de brillantor marcats per les recuperacions en la pressió d’Abril i de Carla han servit per obrir una escletxa al marcador a l’inici del darrer quart que l’equip ja no ha deixat escapar.

Les de Ruben Petrus no s’han complicat en excés per gestionar amb comoditat els últims minuts i acabar guanyant 71-60. Bot de confiança per l’equip abans de visitar la difícil pista de l’Aranguren dissabte que ve, en un duel per la part alta de la classificació.