EL ROBLES RECUPERA LA MILLOR VERSIÓ

Un inici de tercer quart per emmarcar amb un parcial de 2-20 certifica la victòria d’un Robles Força Lleida, que ha sabut aguantar l’impuls inicial de l’Andratx. Les lleidatanes s’han mostrat molt més encertades en atac respecte a l’últim partit i han sabut contrarestar la proposta dinàmica d’un adversari combatiu. La bona sintonia de Traoré amb l’equip (MVP amb un +29 de valoració) ha estat la nota més positiva del matx.

El Robles Força Lleida tancava els enfrontaments de la quarta jornada de lliga regular amb un desplaçament a l’illa de Mallorca. Les de Ruben Petrus saltaven al Municipal d’Andratx amb ganes d’esvair els dubtes generats en l’última derrota a casa contra el Castelló. L’entrenador menorquí ha intentat buscar diferents estímuls de bon inici amb la inclusió de la pivot senegalesa Aya Traoré al cinquet titular.

L’Andratx ha entrat millor al partit atacant amb vertigen per posar un 9-0 inicial al marcador. L’equip local aprofitava les imprecisions del Robles Força Lleida, que perdia diverses pilotes en errors no forçats. L’aposta de Petrus, però, ha resultat ser exitosa, ja que la reacció ha arribat de les mans d’una Traoré molt més integrada en el joc de l’equip després de disputar els seus primers minuts la darrera jornada. La número 23 ha estat autora de 10 punts i 4 rebots a la primera meitat.

Les lleidatanes han anat ajustant la defensa amb el pas dels minuts, sobretot a través de la seva habitual pressió avançada. Les bones sensacions han fet créixer en confiança a l’equip, que ha començat a engreixar l’engranatge per trobar vies d’anotació a través del fons d’armari. El Robles Força Lleida ha aconseguit empatar el partit a 19 a l’inici del segon quart i un primer avantatge posant el 26-28 a l’electrònic just abans del descans. També hem vist el debut amb la samarreta bordeus de Lídia Guiral, que ha sumat els seus primers punts.

RETORN ARRASADOR

Si parpelleges, t’ho perds! El Robles Força Lleida ha sortit decidit a no deixar escapar el partit després del pas pels vestuaris amb un parcial antològic de 2-20 en els 5 primers minuts. Les locals no trobaven el camí fins a la cistella amb facilitat i les del Segrià exhibien domini ofensiu involucrant a cada cop més jugadores en l’anotació. L’Andratx ha intentat una petita reacció al final del tercer quart, però una Traoré diferencial a les dues bandes de la pista s’assegurava de posar terra d’entremig.

Les lleidatanes s’han plantat al darrer quart amb una diferència de 13 punts. Tres recuperacions i un 2+1 de Carla Fernández només tornar al parquet per demostrar que avui el partit ja no s’escaparia. El Robles Força Lleida ha sortit a gestionar amb cap els últims minuts per acabar guanyant per un global de 55 a 78. Amb aquesta victòria, les de Ruben Petrus se situen en un quàdruple empat a la tercera posició a una victòria dels líders.