“ELLES AL FINAL VAN ESTAR MOLT BÉ, MÉS DURES”

Partit molt competit, on les jugadores del Segle XXI van estar molt resolutives i més dures en la part final del partit.  Així l’ELITE SPORT desaprofità un molt bon inici de partit, al final del primer quart el marcador era 10-23 per l’equip lleidatà. Aquest marcador favorable es va anar igualant progressivament al llarg del partit i un parcial de 13-11 en el darrer quart va donar la victòria ajustada a les joves promeses del bàsquet espanyol.

Malgrat la major alçada del Segle XXI, la intensitat de les jugadores del CB Lleida varen igualar el control de la pilota en els rebots. Per contra les jugadores d’ELITE SPORT no van estar gaire encertades en el tir, tenint el millor percentatge més enllà de la línia de 3 punts. En canvi un descens important en el percentatge de tirs lliures respecte al partit anterior, un baix percentatge de tirs de 2 i un criteri arbitral permissiu amb la major duresa de les locals va donar com a resultat final un ajustat 53-52. Destaca l’aportació de Comella com a màxima anotadora i MVP del partit. En l’equip lleidatà va debutar Carla Fernández, un cop recuperada de la seva lesió.

El proper partit al BARRIS NORD canvia l’horari habitual i es jugarà el proper diumenge 16, a les 18.00 contra l’Unilever Viladecans, un dels pocs equips imbatuts en les dos jornades disputades fins al moment.

Actualitat

FINAL AMARG

El Robles Força Lleida cau a casa contra el Bosonit Unibasket en un darrer quart gris de l’equip després de