Els detalls marquen diferències en el resultat final

L’ELITE SPORT CB  LLEIDA va encaixar la segona derrota de la temporada davant un intens UE MATARÓ. Un mal inici de partit  (22-10, 1r quart) va ser compensat amb un bon segon quart , on l’equip lleidatà es va adaptar a l’exigència del partit, i permetia arribar amb un resultat ajustat a la mitja part (32-30). Tot i els alts i baixos en el marcador la igualtat es va mantenir en el tercer en el que el CB Lleida es va arribar a avançar  en el marcador (36-38). En el darrer parcial l’ELITE SPORT va plantejar una defensa zonal que va ser ben atacada per l’equip del Maresme. Aquest fet combinat amb una alt nombre de pèrdues de pilotes de l’equip visitant va fer que s’obrís una diferència important en el marcador, 59-49. La pressió a tota la pista dels darrers minuts i el baix encert del tir de 3, tònica de tot el partit, no va permetre retallar les distàncies al final del partit (64-55). Bona victòria del UE Mataró que iguala els dos equips a la classificació amb 4 victòries i dos derrotes i que deixa constància de la igualtat que hi ha en aquesta temporada a la LF2.

Al final del partit Judit Boladeres, MVP de l’equip lleidatà reconeixia que l’equip contrari no les havia deixat respirar i que no havien estat encertades en el tir.  Albert Puig destacava que l’equip rival havia volgut més i que a l’equip li havia faltat la consistència d’altres partits i, que si no poden córrer en el contraatac, en el joc estàtic patien molt. Per altra banda Illa, l’entrenador adversari, es mostrava satisfet amb les seves jugadores per tal com havien mogut la pilota davant la defensa en zona que el CB Lleida els hi havia plantejat al final del partit i com havien estat capaces de desactivar a la Pilar Comella al llarg del partit.

Actualitat

FINAL AMARG

El Robles Força Lleida cau a casa contra el Bosonit Unibasket en un darrer quart gris de l’equip després de