CAT |

Força Lleida

Els jugador del Força Lleida visiten Sant Joan de Déu Almacelles

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí els jugadors de l’Actel Força Lleida han visitat les instal·lacions del Centre Sant Joan de Déu Terres de Lleida a Almacelles en motiu del Campionat Territorial de Bàsquet* que organitza la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL) aquest dissabte 3 de febrer a Balaguer.

En la visita, els jugadors del primer equip del Força SJD AlmacellesLleida han parlat amb els participants de Sant Joan de Déu Almacelles al campionat, han intercanviat opinions sobre el bàsquet i han respost a totes les preguntes que se’ls ha formulat. Posteriorment, jugadors i residents han anat a la pista de bàsquet que hi ha a les instal·lacions de Sant Joan de Déu a fer uns tirs a cistella.

 

*Uns 30 residents de Sant Joan de Déu participaran al campionat i fa tres setmanes que es preparen per participar al campionat. En el campionat hi participen diferents centres de Discapacitat de la Província de Lleida.

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?