ELS TIRS LLIURES DONEN LA VICTÒRIA AL BOET (76-70)

L’ELITE SPORT CB LLEIDA competeix bé, novament, contra un dels equips grans de la categoria, malgrat això petites errors propis i el 92% d’encerts del rival des de la línia de tirs lliures no li permeten aconseguir la victòria a la pista del BOET MATARÓ.

Un partit molt competit entre els dos equips en el conjunt del matx, amb un millor inici del partit per part de les lleidatanes que els hi donà la màxima diferència en el marcador en tot el partit (8-17), però les locals varen entrar de nou en el partit i el marcador s’igualà a finals del primer quart. La resta del partit el marcador ha anat presentant minces diferències entre ambdós equips (38-35 al descans i 51-50 al final del tercer quart). A la part final l’encert des de la línia de tirs lliures va ser clau per generar una petita diferència en el resultat final (76-70).

A l’ELITE SPORT  Maria Cerqueda amb 16 i Magalí Vilches amb 18 punts, gràcies a un 4/4 en tirs triples, ha destacat a nivell anotador. A més a més amb els cincs rebots de Cerqueda aconseguits, mostra del seus intangibles en defensa, l’han portat a ser la jugadora més destacada de l’equip lleidatà.

El proper partit es juga a Barris Nord, el dissabte 18, contra l’altre equip de la capital del maresme, el GERMANS HOMS U.E. MATARÓ FEMENÍ MARESME.

Actualitat

FINAL AMARG

El Robles Força Lleida cau a casa contra el Bosonit Unibasket en un darrer quart gris de l’equip després de