ELS ÚLTIMS CINC MINUTS CONDEMNEN L’EQUIP A PALMA (82-71)

L’ICG Força Lleida no ha pogut sumar la segona victòria del curs després de perdre a Son Moix davant del Palmer Alma Mediterrànea Palma per 82 a 71, un marcador que no reflecteix la igualtat que hi ha hagut en el joc i també a l’electrònic durant bona part del duel. Això sí, els primers avantatges han estat per als locals; una sortida en tromba del Palma, amb un destacat encert exterior, els servia per encadenar un parcial de sortida de 15 a 4 que obligava Aranzana a parar el matx. Els de negre, a poc a poc, aturaven la sagnia i es posaven dins el partit (26-19, F1Q). Al segon període, les diferències encara es feien més petites, amb el Lleida retallant fins a posar-se a només un punt dels balears (36-35, 3:21 2Q). Un parcial de 10 a 4 tornava a fer que el Palma s’escapés, i la diferència al descans es quedava en 5 punts, 46 a 41, però amb els lleidatans enduent-se el marcador del quart. El tercer període també seria visitant; la superioritat del joc interior lleidatà compensava la manca d’encert exterior, i l’ICG capgirava el marcador amb un parcial de 5 a 13 (51-54, 4:30 3Q). El partit entrava aleshores en una fase de màxima igualtat, tot i que eren els del Segrià els que portaven el ritme davant d’un Palma que a voltes semblava contra les cordes. Però a l’últim quart es va trencar l’equilibri: Un 2+1 i un triple de Kullamae van fer que el Palma se n’anés de sis punts; Aranzana va parar el partit sense que hi hagués reacció; el parcial es va allargar fins el 10 a 0, i a partir d’aquell moment, el desencert, l’ansietat i el cansament van fer acte de presència per decantar el partit en favor dels locals. La derrota situa a l’ICG Força Lleida en el vuitè lloc del grup, a una sola victòria del cinquè lloc que ocupa justament el proper rival dels de negre, el Múrcia, que visitarà diumenge vinent el Barris Nord.

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24