CAT |

Força Lleida

Enganxa’t a la 2a volta. Nova campanya d’abonaments

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida treu la nova i habitual campanya d’abonaments per a la segona fase de lliga regular de la LEB Or. Sota l’eslògan d’“Enganxa’t al bàsquet”, el club posa a la venda l’abonament per veure tots els partits de la 2a volta de la LEB Or i els tres últims partits de la primera volta que l’equip juga a casa. Per tant, aquest abonament inclou 12 partits de la lliga regular LEB Or per viure des de l’Espai Fruita Barris Nord:

  • 3 partits de la 1a volta: Huesca (17/12), Girona (28/12) i Melilla (21/01)
  • Els 9 partits de la 2a volta a casa

VULL L’ABONAMENT

Equips com el Girona de Marc Gasol o l’acabat de descendit d’ACB Movistar Estudiantes són equips que encara han de visitar el pavelló lleidatà i amb aquest abonament s’hi podrà entrar.

En aquesta campanya hi ha 2 abonaments diferents:

  • Individual Tribuna: 130 euros
  • Individual Lateral/corbes: 85 euros

Pel que fa a l’abonament jove (16 a 24 anys) també l’incloiem a la campanya. Mantindrem el preu inicial, doncs ja tenia un descompte considerable respecte als abonament generals:

  • Jove Tribuna: 60 euros
  • Jove Lateral/corbes: 35 euros.

VULL L’ABONAMENT

L’abonament es pot obtenir a través del web del Força Lleida (flleida.cat) o bé a oficines (tardes de 17 a 20 h). Els dies de partit NO es realitzaran abonaments.

No deixis que t’ho expliquin, vine al pavelló i viu-ho en directe.

FORÇA LLEIDA

Més noticies

Actualitat

Massa càstig

L’ICG força Lleida començava la segona volta al WiZink Center en un partit que prometia ser intens per a la lluita a la part altra de la classificació. Inici amb intercanvi de triples a ambdues cistelles. Miguel González es feia fort sota cistella defensiva per agafar

Llegir més »
Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Et podem ajudar?