Ens hem guanyat un lloc a la final!

Totes les mirades estaven posades a Viladecans on el Robles Força Lleida jugava la semifinal de la Lliga Catalana Femenina 2 davant les amfitriones.

Encontre molt igualat al llarg de tot el partit que ha començat amb un inici d’intercanvi de cistelles a ambdues bandes que posava el 18-15 al final dels primers compassos de joc.

L’equip lleidatà ha protagonitzat bons minuts en el segon període, que els ha permès posar-se per davant, però les rivals no han perdonat en un minut dolent per a les lleidatanes i han agafat un breu avantatge en el marcador (28-30).

La base menorquina Pilar Comella ha obert una escletxa de vuit punts gràcies a la seva anotació des de la línia de 6,75. Les lleidatanes situaven el lluminós amb un 42-34, però han reaccionat bé les jugadores de Xavi Paredes que, amb un parcial 02-13 tornaven a capgirar la truita (44-47).

El Robles Força Lleida ha sortit amb la sisena posada anotant un parcial 15-04 i, malgrat que el Viladecans intentava buscar posar-se per davant, les de Ruben Petrus han sabut mantenir la pressió i sumar una victòria per 66-61 que li dona accés a la final de la Lliga Catalana Femenina 2. El partit tindrà lloc demà diumenge, 1 d’octubre a les 18:05 h a Viladecans.