Ens quedem a un pas

L’ICG Força Lleida frega la victòria a la pista del Valladolid arribant amb un marcador molt ajustat als segons finals. L’equip ha entrat bé al matx, però un segon quart erràtic ha estat una càrrega difícil d’aixecar pels de Gerard Encuentra. Els locals s’han acabat enduent el partit per només 6 punts.

Inici trepidant a Valladolid. Davant els triples locals, l’ICG Força Lleida responia amb la mateixa moneda amb Kenny Hasbrouck i Diogo Brito dominant des de la línia exterior. L’equip lleidatà posava la davantera gràcies a l’encert en el tir i amb Kuath i Krutwig fent-se forts sota la cistella. El lluminós mostrava una igualtat màxima amb l’empat a 14, però els del Segrià sacsejaven el duel amb dos triples i posaven el 19-24 en el final dels primers deu minuts.

Al segon quart, afluixava el ritme anotador a ambdues cistelles i el marcador es quedava encallat al 25-26. Valladolid tornava a obrir la caixa dels trons des de la línia de 6’75 per girar l’avantatge, però responia bé Varela amb cinc punts consecutius de les seves mans. La segona estocada dels locals ha estat més eficaç. Tornava a afluixar l’encert de l’ICG Força Lleida i els locals feien valdre el seu rol d’amfitrions per sumar amb facilitat des de totes les posicions i arribar amb un 46-37 al pas pels vestidors.

El Valladolid sortia còmode després de l’aturada i posava el +8 al marcador. Malgrat que l’ICG Força Lleida intentava recuperar el ritme, els locals mantenien l’avantatge per sobre el doble dígit. Els de Gerard Encuentra intentaven no despenjar-se i anotaven tres triples claus en pocs minuts. Els errors dels val•lisoletans i la bona defensa lleidatana ajustaven el marcador per posar-se un punt per sota en els darrers compassos. Però avui ha sortit creu. Els petits detalls han acabat marcant un encontre que s’ha decantat pel Valladolid amb un marcador final de 80-74.

Fotografies: Iñaki Sola / Real Valladolid