CAT |

Força Lleida

Entrades a la venda per a la Final a 4 de la Lliga Catalana ACB

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Els 4 equips catalans d’ACB (FC Barcelona Lassa , BAXI Manresa, Morabanc Andorra i Joventut Badalona) jugaran al Barris Nord els dies 8 i 9 de setembre en motiu de la Final a 4 de la Lliga Nacional Catalana d’equips ACB. El dissabte, dia 8 es jugaran les semifinals entre Andorra – Badalona (18h) i Barça – Manresa (20h). Diumenge, 9 de setembre és jugarà la final entre els dos equips guanyadors de la fase anterior (20h).

 

ENTRADES

El Força Lleida, com a col·laborador de l’esdeveniment esportiu, és l’encarregat de posar a la venda les entrades de manera online.

entrades_lliga_catalana

  PREU I VENDA DELS ABONAMENTS

Es posarà a la venda un abonament per als dos dies de competició (semifinals + final). Aquests abonaments no tindran un seient assignat. Els abonaments es podran comprar online manera anticipada o bé a taquilla el mateix dia de l’esdeveniment.

  • Venda anticipada: El preu de l’abonament comprat amb antelació és el següent:

PÚBLIC

PREU

ENTRADA / DATA

General

10 euros

500 abonaments o fins esgotar-se amb data límit del 31 d’agost*

Abonats

Força Lleida

10 euros

300 abonaments o fins esgotar-se amb data límit del 7 de setembre*

Federats

10 euros

Fins el 7 de setembre

0-6 anys

Entrada gratuïta

 *Si els abonaments s’exhaureixen abans de les dates assenyalades, el preu d’aquest passarà a ser de 15 euros.

 

  • Venda a taquilla: Es posaran a la venda abonaments a taquilla el mateix dia d’inici de la competició (dissabte, 8 de setembre) a un preu de 15 euros. Les taquilles obriran 1h 30 minuts abans de l’inici del primer partit.

 

DISSENY I FUNCIONAMENT DE L’ABONAMENT

Tota persona que hagi comprat l’abonament per als dos dies a través del web del Força Lleida, s’haurà de descarregar el comprovant/entrada. Aquest comprovant tindrà un codi QR que es podrà utilitzar els 2 dies de competició. Cada dia només es podrà llegir el codi 1 vegada.

***

El diumenge, 9 de setembre, abans de la final de la Lliga Nacional Catalana d’equips ACB, es jugarà el partit Força Lleida – FC Barcelona B (17:30h) en motiu de la semifinal de Lliga Catalana LEB Or. El partit va inclòs en els preus dels abonaments detallats anteriorment. Així doncs, aquells qui tinguin accés a la final de la Lliga Catalana ACB podran veure prèviament aquest partit sense cost addicional.

Més noticies

Actualitat

Victòria important contra TAU Castelló

Aquesta tarde el ICG Força Lleida ha disputat a les Borges Blanques un nou partit de pretemporada al 6è trofeu ciutat de les Borges Blanques contra el Tau Castellò. Un nou test per als de Gerard Encuentra que ha servit per posar en pràctica tots aquests dies d´entrenament. El

Llegir més »