Èpica a Palència

Un partit d’infart contra l’easycharger Palencia on Albert Lafuente ha anotat la cistella guanyadora al darrer segon per l’ICG Força Lleida, deixant el marcador 62-63. L’equip lleidatà es consolida a la part alta de la classificació en aquesta jornada endarrerida de la LEB Or.

L’encert no ha acompanyat a cap dels equips durant el primer quart, on han predominat jugades llargues, poques faltes, i tirs fallats. Ni Palencia ni Lleida han aconseguit travar un parcial important i el resultat al final del quart ha estat molt igualat, amb 11 a 10 pels locals.

La tònica de partit al segon quart ha continuat similar. Els locals han encadenat un seguit de jugades que els ha permès posar-se fins a vuit punts per davant fins que Gerard Encuentra s’ha vist obligat a demanar temps mort. A la mitja part, el marcador és de 32 a 22.

La tornada dels vestidors no ha estat gens bona pel Força Lleida, que ha encaixat un parcial inicial de 8 a 0. Els jugadors d’Encuentra, però, han aconseguit frenar l’hemorràgia al marcador i dur a terme un esforç colossal en els següents minuts que ha permès remuntar i passar de divuit punts per sota a només dos, amb 51 a 49.

El Força Lleida ha aconseguit capgirar el marcador a falta de cinc minuts per acabar el partit. A partir d’aquí, el partit s’ha mantingut molt igualat en que els lleidatans han oscil·lat amb avantatges de fins a quatre punts. Els dos equips entren a l’últim minut amb empat a 61. Palencia anotava un punt des de tir lliure i deixava la darrera possessió en mans lleidatanes. Només restant un segon, Albert Lafuente anota un tir en suspensió desprès de deixar el defensor enrere amb una finta, donant la victòria in extremis pel Força Lleida.

L’equip lleidatà assoleix així la 13a victòria i es dirigeix ara cap al Prat per al proper partit el dissabte 19 de Febrer.