CAT |

EQUIPACIÓ LLEIDATANA PER AL FORÇA LLEIDA

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La firma solsonina Pentex vestirà al Força Lleida durant les dues properes temporades. La marca i el club han presentat aquest dilluns el nou acord

El Força Lleida estrenarà imatge aquesta pròxima temporada. El club ha presentat aquest dimarts la seva nova equipació, que compartirà també -quan a colors i estètica- amb el CB Lleida arran de l’acord a què han arribat els dos clubs fa poques setmanes. El nou disseny, elaborat per l’empresa lleidatana Cr3ativa, substitueix el negre com a color dominant per cedir protagonisme al bordeus, el color de la ciutat. El taronja desapareix de la segona equipació, que serà blau turquesa en un gir cap a una tonalitat de color que recorda el pas gloriós de la ciutat per l’elit del bàsquet ara fa dues dècades. Totes dues equipacions tenen la Seu Vella com a element identificatiu emblemàtic han estat fabricades per la firma tèxtil PENTEX, amb seu a Solsona. L’empresa, fundada el 1980, ja fa uns anys que s’està fent amb un lloc important en el món de les equipacions esportives per a clubs d’elit amb indumentàries d’alta qualitat totalment personalitzades a través de la tècnica de la sublimació. Manresa o Fuenlabrada, a l’ACB, Palma o Melilla, a LEB Oro, o CB Pardinyes i CB Tarragona a LEB Plata són alguns dels clubs amb els quals treballa la firma de Solsona, augmentant així la seva implantació al territori. El president del Força Lleida, Albert Aliaga, ha dit que aquest “era el moment de fer un canvi d’imatge, i fer-ho amb una empresa de proximitat que ens permet un alt grau de personalització del producte era una oportunitat que calia aprofitar”. Mentre, el director comercial de Pentex, Albert Cardona ha afirmat que “és un orgull arribar a un acord amb un equip referent dins el territori com el Força Lleida, que a més ens posiciona a casa nostra amb un projecte nou i impactant”. Per la seva banda, la responsable de Cr3ativa, Montse Pociello, ha explicat que “ha estat un repte fer un canvi tan radical, i que al mateix temps mantingués l’essència del projecte, però estem molt satisfets amb el resultat final”.


Gràcies a aquest acord, Pentex vestirà no només al primer equip de LEB Or i el de Lliga Femenina 2 del CB Lleida, sinó també a tot el planter comú, el que suposa més de 350 equipacions completes, al marge de les destinades a marxandatge.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut