ESFORÇ SENSE RECOMPENSA

L’ICG Força Lleida ensopega a una pista complicada tot i manar en el marcador durant tota la primera meitat. Els del Segrià no aconsegueixen sumar la segona victòria consecutiva davant un dels conjunts aspirants a l’ascens. L’encert dels locals en el tir exterior al tornar dels vestuaris ha creat un avantatge que els de Gerard Encuentra no han pogut capgirar i han acabat caient per un global de 79 a 66.

Dorde Simeunovic, un dels darrers fitxatges de l’ICG Força Lleida, era la sorpresa positiva en un cinc inicial molt reconeixible de Gerard Encuentra. El tècnic brindava un bot de confiança a l’ala-pivot serbi, mentre que tornava a apostar per Villar i Lobo en les posicions exteriors. Precisament, Jaume Lobo ha saltat al parquet endolladíssim sumant 10 punts al seu compte particular al primer quart, que obrien una petita escletxa al marcador a favor dels lleidatans.

L’ICG Força Lleida ha millorat la solvència defensiva mostrada al primer quart per fer vàlid l’avantatge aconseguit en els compassos inicials i encarar el camí dels vestuaris al davant al marcador. El repartiment dels punts entre els jugadors exteriors dels jugadors bordeus, que avui vestien de blanc, també han servit per no perdre la cara al partit. Lobo amb 14 punts ha estat el màxim anotador, seguit de Nacho Arroyo amb 13 punts i 6 assistències i Villar amb 12 punts. +4 al descans després d’una primera meitat molt treballada.

REACCIÓ VISITANT

El Burgos, després de la derrota fora de casa en la primera jornada, s’ha volgut reivindicar i ha trepitjat l’accelerador en la represa. Els locals s’han posat les piles i han capgirat el marcador aprofitant el factor pista, tot i que un ICG Força Lleida tossut ha tornat a empatar el matx a 50. Tanmateix, l’encert en el tir exterior dels burgalesos, amb 5 triples en el tercer quart, ha estat una llosa massa dura d’aixecar pels de Gerard Encuentra.

Els intents de l’ICG Força Lleida per remuntar el partit en el darrer quart no han estat suficients i l’equip ha pagat car el baix encert en tirs de camp davant un rival que es feia fort en el rebot defensiu. L’equip, més eficient en la primera meitat que en la segona, ha tirat de cor fins a l’últim moment per intentar capgirar un marcador que reflectia el 79 a 66 final. Pròxima parada: divendres a l’Espai Fruita Barris Nord contra el Tizona.