CAT |

Esperem recuperar l’estil de joc alegre

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La NOVENA jornada de la LF2 ens enfronta al líder de la categoria. Un equip que continua en la dinàmica guanyadora de la temporada passada que el va deixar a les portes de l’ascens a la Lliga Challenge.

L’Albert Puig explica com s’afronta la visita del FUSTECAMA NB CASTELLÓ:

“És un partit molt difícil, Castelló és un dels líders de la LF2. No venim amb una bona dinàmica de resultats i no és la millor jornada per nosaltres per jugar contra el líder”

Puig es marca per aquest partit els següents objectius:

“Tornar a agafar bones sensacions; tenir un joc alegre; que les jugadores facin un pas endavant, i si això ens dona per guanyar fantàstic; però sobretot tenir bones sensacions i recuperar l’estil de joc alegre de les setmanes anteriors”

El FUSTECMA NBF CASTELLÓ, va arrancar  la lliga amb una derrota, i posteriorment ha encadenat 7 victòries en les vuit jornades que s’han jugat fins al moment. Un equip molt anotador amb el millor percentatge de tirs de 3 punts i la mitjana de punts més alta de tota la lliga. Així la defensa de l’ELITE SPORT CB LLEIDA haurà de tenir una nivell de concentració i intensitat molt alta per tenir la oportunitat de guanyar el partit.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut