Estrena amb bones sensacions

L’ICG Força Lleida jugava aquesta tarda el seu primer partit de la temporada 2022-2023. Els de Gerard Encuentra viatjaven a Castellbisbal per jugar un encontre amistós davant l’Overtime Elite (EEUU), una jornada amb finalitat solidària en commemoració del 30è aniversari del CB Castellbisbal.

Saltaven a pista els jugadors de la Terra Ferma per posar en pràctica allò que s’ha anat entrenant al llarg de la primera setmana d’entrenaments en grup. Primera part de partit igualadíssima amb un primer quart amb 23-24 a l’electrònic i anant al descans 39-38 favorable a l’ICG Força Lleida. Agafava avantatge l’equip visitant en el tercer període (51-64), però els de Lleida reaccionaven als darrers deu minuts i retallaven en el lluminós per finalitzar el partit amistós amb un ajustat 70-76. Primer test per l’ICG Força Lleida amb bones sensacions i ideal per ajustar aspectes tècnics i tàctics per als pròxims partits de pretemporada.

El tècnic lleidatà Gerard Encuentra es mostra satisfet amb el treball de l’equip i considera que el partit d’avui ha estat un molt bon entrenament per a l’equip davant un rival molt físic, on s’ha treballat aspectes bàsics del balanç defensiu, l’un contra u, tancar el rebot… Encuentra també destaca la capacitat de l’ICG Força Lleida per sobreposar-se al marcador desfavorable del tercer quart.

Post partit Gerard Encuentra
Estadística del partit

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24