Feina feta

Últim ball de la lliga regular a terres gallegues. L’equip de la Terra Ferma buscava guanyar el partit a domicili i esperar els resultats dels seus rivals directes per acabar de definir els enfrontaments de play-off i amb el factor pista en joc. La primera s’ha complert. La segona no.

L’ICG Força Lleida sortia a pista molt encertat en anotació tant des del triple com des del tir de dos. Miguel González obria escletxa amb els seus set punts i l’equip lleidatà marcava un 9-17 còmode. L’Ourense marcava un bon parcial per situar-se a dos, una diferència de punts que poc es movia malgrat que els de bordeus intentaven estirar la diferència de punts.

Amb un 20-22 iniciava el segon quart, i amb punts a totes dues bandes. Rubén López de la Torre dominava sota cistella i rascava quatre punts amb dues esmaixades, que servien a l’equip per tornar a l’equip de Gerard Encuentra per situar el 23-28. Félix Alonso demanava temps mort quan Diogo Brito ampliava la distància a set punts. Però els lleidatans estaven còmodes amb un López de la Torre que recuperava les pilotes, assistia i anotava per posar el 30-39 en l’electrònic. Vučetić ampliava la renda positiva de l’equip per posar el marge per sobre el doble dígit. S’enganxava Ourense ràpid al partit, que no perdonaven en els tirs des de totes posicions i abaixaven (37-41). Darreres dues jugades d’estratègia amb un temps mort a cada cistella. Jugada llarga de l’ICG Força Lleida que buscava esgotar el màxim possible la posició i el temps i anotar. Ho feia Miguel González amb tres punts vitals i aconseguíem tallar la jugada local per anar al descans amb el 37-44 al lluminós.

Es posava ràpidament l’equip de Lleida deu per sobre a la represa de l’encontre, una distància que s’ampliava a catorze passats l’equador del tercer període. Félix Alonso demanava TM amb el 42-56, però l’ICG Força Lleida continuava fent la seva feina i no donava treva a l’equip gallec posant el +19 per encarar el darrer parcial. Connexió, ritme, contraatac i bones sensacions per part de l’ICG Força Lleida en l’inici del quart període que ho aturava Félix Alonso amb el 46-72. Després d’imprecisions a ambdues cistelles, l’ICG Força Lleida continuava dominant el ritme, el joc i en el marcador amb un partit amb final 56-82.

Tota la informació del play-off, en breus.

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24