FEM HISTÒRIA.

Partit intens a l’Espai Fruita Barris Nord on el partit es decantava a favor de l’ICG Força Lleida en els darrers minuts de joc.

Inici igualadíssim en el lluminós amb un ICG Força Lleida encertat des del tir de dos i un Palma amb els punts en el tir lliure i en jugades de contraatac. Els visitants es posaven per davant en el marcador al minut cinc del primer quart gràcies a tres bons talls de jugada que culminaven amb cistelles fàcils. Hughes amb un triple donava l’avantatge novament als de la Terra Ferma, però responia bé l’equip balear que es trobava còmode sobre el parquet i es reflectia en un marcador que marxava 19 – 24 al segon quart.

Obria Lafuente el quart amb un triple que posava l’equip a tocar del rival. Però entre l’encert visitant i el desencert local feien que el rival es posen a +8. Hughes es posava l’equip a l’esquena i anotava 8 punts seguits que situaven el lluminós 30-30. Després de minuts d’igualtat màxima, el Palma es tornava a sentir més còmode, anotador des del triple i se situaven a +10.

Tornàvem del descans amb el 40-48 al marcador i amb un equip totalment renovat. Badji, Marcos i Hughes anotaven per situar l’equip un per sota. Tornava la igualtat en un partit on tots dos equips lluitaven cada pilota que tenien. Arribava l’empat a 55 de la mà de Carrera després d’un tap de Badji i Schreiner posava un triplàs per donar l’avantatge després de molts minuts a remolc. Schreiner i Hughes embalaven l’equip des de la línia de 6,75 que donava una distància de 6 punts que aconseguia mantenir l’equip durant tot el quart.

Malgrat el 70-64 al lluminós, l’equip Balear posava la directa en els primers dos minuts per tornar a xafar els talons a -1. Hi havia nervis en el joc i castigava Palma des del triple per tornar a posar-se davant (77-80). Tot es decidia en els darrers minuts d’infart que aixecaven tot el pavelló i donaven a l’ICG Força Lleida la tan ansiada 22a victòria de la temporada i la 3a plaça asseguradíssima en guanyar el Palma per 89 – 82.

Això fa que l’equip jugui els dos primers partits de play-off a casa el divendres 27 de maig (21 h) i el diumenge 29 de maig (20 h). ABONAMENTS PLAY-OFF.