CAT |

Força Lleida

Fernando Sierra: “Puc aportar intensitat, rebot, punts…”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí s’ha fet la presentació oficial de Fernando Sierra com a nou jugador del Força Lleida. El club segueix amb l’aposta ferma pels jugadors joves, el seu creixement i la seva projecció en el futur.

Xavi Mendiburu, entrenador assistent del Força Lleida, ha destacat la trajectòria meteòrica de Fernando Sierra. Mendiburu ha recordat que aquest any serà el primer com a professional del jove jugador.

Per la seva banda, Fernando Sierra ha assegurat que va rebre ofertes d’altres equips però “cap tant bona com la del Força Lleida”. Reconeix que va parlar amb gent propera a ell per demanar l’opinió del club i “ningú em va parlar malament”. “Vaig rebre arxius amb informació dels entrenaments i la manera de treballar”, ha comentat Sierra, qui afegeix que no va dubtar en la seva decisió. Fernando Sierra ha manifestat que no serà fàcil tenir minuts davant de jugadors com Sergi Quintela i Filip Djuran, però que està convençut que entrenant dur, aprenent d’ells i amb la confiança dels entrenadors “puc donar un bon nivell tant davant com darrere”. L’aler es defineix com un jugador polivalent, tant en defensa com en atac i que pot portar intensitat en el joc, rebot i punts. Reconeix que el seu punt feble és el físic, però té clar que entrenant dur guanyarà en massa muscular.

Mira la presentació completa de Fernando Sierra:

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?