CAT |

Fins aviat “Lafu”!

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i Albert Lafuente han arribat a un acord de rescissió del contracte que mantenia unides a ambdues parts fins a juny de 2023.

Albert Lafuente, base lleidatà i capità de l’ICG Força Lleida va passar per totes les categories de la base del club fins a arribar al primer equip en qualitat de vinculat pel CB Alpicat el 5 de desembre de 2017. Albert Lafuente ja va debutar prèviament amb el Força Lleida a la LEB Or. Va ser el 28 d’abril de 2017, quan era jugador júnior de la base del club i va substituir a José Simeón per baixa.

A partir del 5 de desembre de 2017 i fins a dia d’avui, el jugador lleidatà ha estat vinculat al club de la Terra Ferma. Primer, la temporada 17-18 com a jugador vinculat combinant entrenaments i partits entre CB Alpicat i Força Lleida, la 18-19 amb el CB Pardinyes (on va coincidir amb el també lleidatà Gerard Encuentra). Les dues temporades següents va marxar cedit al CB Clavijo de Logroño (La Rioja) i aquesta darrera temporada 2021-2022 va entrar en dinàmica pura de primer equip de l’ICG Força Lleida.

En la darrera campanya, Albert Lafuente ha disputat un total de 39 partits oficials (Lliga Regular i Fase d’ascens a l’ACB) amb mitges per partit de 14:23 minuts jugats, 4.8 punts, 36.3% en tirs de camp, una efectivitat del 63% en tirs lliures, 1.4 rebots i 3.6 de valoració.

Des del Força Lleida et desitgem tota la sort del món Albert. Gràcies per la teva implicació en el club de la ciutat. Esperem que això sigui un “fins aviat”.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut