Fins la temporada 23-24!

L’Elite Sport CB LLeida tanca la seva segona temporada a la LF2 amb una derrota intrascendent davant del Grup Barna. Un partit amb poca història, en la darrera jornada de la temporada 22-23 han jugat el partit dos equips que tenien els seus objectius coberts i on l’ Albert Puig ha repartit els minuts entre totes les jugadores disponibles. El CB LLeida no ha pogut comptar amb Lara Tribouley per la lesió patida en el darrer entrenament.

El partit ha començat amb mal peu amb un parcial de 2-8 que s’ha igualat al final del quart 16-17. En el segon quart un mal parcial, 11-21, donava una aventatge clara a les visitants en el descans. Després d’aquest es va reestablir la igualtat, però de nou un darrer quart desfavorable, on les barcelonines varen mostrar més ganes d’emportar-se la victòria va deixar un marcador final 58-73.

Per l’ELITE SPORT CB Lleida destaca Boladeres com a MVP amb 18 de valoració, acompanyada un cop més per Pilar Comella i Laura Gil, tancant ambdués una temporada molt consistent.

Objectius sobradament coberts per l’equip de LF2. Aquesta continua amb la fase d’ascens en la que hi participen els equips FUSTECMA Castelló, UNILEVER Viladecans, AZUL MARINO Sant Josep i BOET Mataró. D’altra banda, els equips que no continuaran la propera temporada a la categoria són: EL OLIVAR Saragossa, SERTRANS Sant Adrià i PROMOVIATGES CBF Cerdanyola.

En endavant el club es centra en les aspiracions d’ascens de l’equip filial i en la planificació de la temporada 2023-24. Gràcies a totes i tots els que doneu suport al Bàsquet Femení de Lleida.