CAT |

Força Lleida i CaixaBank, units una temporada més

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i CaixaBank continuem units gràcies al nou acord de col·laboració mitjançant el qual l’entitat financera serà partner oficial i soci financer del club per a la vigent temporada 2023-2024. A través d’aquest renovat compromís, l’entitat financera reforçarà el seu suport amb el club i la seva afició, donant eines per fer créixer el projecte esportiu i social d’una de les entitats esportives de referència al territori. 

Albert Aliaga, president del Força Lleida i Josep Maria Gonzàlez, director territorial de CaixaBank a Catalunya, han rubricat l’acord gràcies al qual l’entitat financera tindrà presència i visibilitat de marca a suports comunicatius i elements exteriors, així com diferents productes i serveis financers per acostar el club als seus aficionats. 

L’acord confirma a CaixaBank com una de les entitats de referència en l’operativa financera del club i manté la col·laboració en altres àmbits comercials. Al mateix temps, el compromís permetrà a l’entitat financera desenvolupar, activar i coordinar conjuntament accions innovadores dirigides a jugadors i aficionats. 

La Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, també donarà suport al projecte d’equips de base del Força Lleida a través de l’escola de bàsquet del club, amb l’objectiu de difondre entre els més joves els valors de l’esport. A més, la Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren també a l’equip Força Lleida Aspros, integrat per persones amb capacitats especials.

Albert Aliaga destaca la importància que una entitat tan reconeguda i amb prestigi com CaixaBank aposti per la renovació amb el Força Lleida, donat que “reforça la vinculació entre les entitats i ens enforteix mútuament”. El president del club ha remarcat que aquest acord “ens dona confiança i senyal que estem fent les coses bé i que tenim el reconeixement d’empreses com ells”. 

Josep Maria Gonzàlez, director territorial de CaixaBank a Catalunya, ha posat de manifest “els valors compartits entre l’entitat i el club, com l’esforç, el treball en equip, el talent o la capacitat de superació”. Al mateix temps, ha destacat que “amb aquest patrocini es posa de manifest, una vegada més, el compromís de CaixaBank amb Lleida i tot el seu teixit social i presenta un ampli ventall de possibilitats que ens permetrà continuar explorant nous camps i noves iniciatives conjuntes”. 

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut