CAT |

Força Lleida

FORÇA LLEIDA I CB LLEIDA UNEIXEN LES SEVES BASES

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i el CB Lleida han arribat a un acord de col·laboració per integrar els seus respectius equips de base en una única estructura esportiva i administrativa a partir de la temporada vinent. Aquest acord permetrà optimitzar recursos i oferir una millor atenció i suport a les jugadores i els jugadors de tots dos clubs, alhora que constitueix un important precedent de cara a seguir sumant sinergies que engrandeixin el basquetbol a la ciutat i al territori.


Els dos clubs competiran amb la mateixa samarreta i també amb una única denominació a les seves respectives categories de formació, i la direcció esportiva compartida estarà formada per tècnics de les dues entitats que treballaran plegats compartint àrees i responsabilitats.
Els màxims responsables dels dos clubs, Anna Estrada per part del CB Lleida i Albert Aliaga, per part del Força Lleida, han valorat molt positivament el pas fet. Aquest últim afirma que “és un projecte que volíem dur a terme des de ja fa temps i que s’emmarca dins la voluntat de la junta del nostre club d’establir lligams sòlids amb els altres clubs del territori que permetin un creixement sostenible del bàsquet a Lleida”. Una opinió que comparteix la seva homòloga al CB Lleida, Anna Estrada, en considerar que “aquest és projecte molt atractiu i engrescador que ha de servir per fer-nos millors a tots els nivells sense perdre la nostra identitat particular. Treballem per fer més gran el bàsquet de Lleida, però també treballem per la igualtat entre nois i noies, a l’esport i a la vida”. Tots dos han emfatitzat en les bones relacions històriques entre els dos clubs més significatius del bàsquet masculí i femení de la ciutat, i han coincidit en el desig de fer que aquest acord sigui “un model per seguir integrant més àrees dels dos clubs i crear projectes que tinguin sentit. Vivim moments en què cal més que mai anar plegats per poder ser rellevants”.
L’acord entre el CB Lleida i el Força Lleida Club Esportiu, així com els detalls d’aquest, seran presentats pròximament en roda de premsa. 

Lleida, 20 de maig de 2021

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?