CAT |

Força Lleida

Força Lleida i Clínica Mi NovAliança, units per la salut esportiva

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Clínica Mi NovAliança se suma al projecte del Força Lleida per a les tres pròximes temporades. Mi NovAliança aposta pel món de l’esport com a àmbit imprescindible per a la salut dels lleidatans i lleidatanes. Una de les accions clau portades a terme per l’hospital, més enllà de la unitat de medicina esportiva i fisioteràpia recent estrenades, ha estat el tancament d’aquest acord de patrocini i associació amb l’equip de bàsquet de la ciutat.

La imatge de Mi NovAliança s’ha instal·lat al cercle central de la pista Espai Fruita – Barris Nord. A més a més, les dues parts preveuen col·laborar en diverses activitats i actes en favor de l’educació en l’esport, la salut i, especialment, la salut esportiva.

Albert Aliaga, president del Força Lleida assegura que “que vulguin participar en el nostre projecte ens consolida i és molt important tenir el seu suport”. Per la seva banda, Gaby Masfurroll, conseller delegat de Clíniques Mi, Clínica Mi NovAliança afirma que aquesta vinculació “suposa ajuntar-se amb un dels actors més rellevants de Lleida i és un reflex de comunió, conviccions i valors”.

La voluntat és continuar penetrant en la societat de la capital lleidatana, contribuint i educant en la conscienciació de l’esport com a element fonamental a l’hora de treballar la salut de les persones.

Sobre Força Lleida 

El Força Lleida va néixer l’any 2012 fruit del saber fer de clubs com Antorcha, Sícoris, Maristes i Lleida Bàsquet, amb la mirada posada en el futur i la il·lusió de tornar al lloc on pertoca al bàsquet de casa nostra. Actualment, el Força Lleida ocupa una plaça en la lliga LEB Or, la segona categoria del bàsquet professional i juga els partits com a equip local al Pavelló Espai Fruita Barris Nord de Lleida, amb una capacitat per a 6.300 espectadors. El Força Lleida és un club obert a les empreses que vulguin sumar, independentment del sector, volum de negoci o localitat. A més, s’aposta per projectes solidaris, d’inclusió i formació.

Sobre Clínicas Mi

Clínicas Mi (www.clinicasmi.com) és un grup de clíniques d’origen català, propietat de la família Masfurroll, un cognom amb gran tradició en l’àmbit de la sanitat espanyola. El grup compta amb dos centres hospitalaris a Barcelona (Clínica Mi Tres Torres) i a Lleida (Mi NovAliança). L’equip gestor que lidera ambdues clíniques aporta una àmplia, intensa i dilatada experiència, a nivell domèstic i internacional, avalada per projectes històrics del sector, com la creació al 1998 del grup USP Hospitales, la primera xarxa d’hospitals privats del sud d’Europa. Els centres associats a Clínicas Mi es caracteritzen per l’agilitat i la qualitat del servei, acreditats per sistemes d’estudi de satisfacció de pacients, superiors a la mitjana del sector.  Amb el lema “Curar y Cuidar”, l’equip humà que hi ha darrere de Clínicas Mi aporta coneixement i talent, però també vocació i esforç, per aconseguir que pacients i familiars es sentin “casi com a casa”. A més, compten amb un projecte molt especial lligat a les clíniques: la Fundación Alex (www.fundacionalex.org), una entitat sense ànim de lucre que integra socialment a persones amb diversitat funcional.

Més noticies

Actualitat

Nit màgica davant el líder!

Podria ser una nit emocionant amb un pavelló que feia goig i ha acabat sent una festassa a la lleidatana. L’ICG Força Lleida començava intens i obria el partit amb un triple per a debutar de Rubén López de la Torre. El madrileny

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J25. “Andorra juga de memòria”

L’equip rep demà el líder, l’Andorra, en un duel apassionant a l’Espai Fruita Barris Nord. Gerard Encuentra podrà comptar amb la nova incorporació, Rubén López de la Torre, de qui destaca que és un jugador tàcticament intel·ligent i que fa

Llegir més »
Actualitat

Marko Bakovic, nou fitxatge de l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida incorpora l’aler-pivot Marko Bakovic a la seva plantilla fins a final de temporada. El jugador bosnio-croata arriba a Lleida procedent del Cibona de Zagreb on aquesta temporada ha registrat mitges de 7,8 punts, 11,3 de valoració, 4,6

Llegir més »
Et podem ajudar?