CAT |

Força Lleida

Força Lleida i DHL Lleida, més connectats que mai

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i DHL, empresa de logística de missatgeria, paquets i correu hem segellat el nostre acord per a col·laborar plegats un any més.

Albert Aliaga, president del Força Lleida destaca la importància que empreses com DHL Lleida apostin de forma permanent pel club. “DHL fa anys que forma part de la família del Força Lleida i aposten pel nostre projecte. Ho valorem molt i és un orgull que persones de Lleida creguin en nosaltres”, diu Aliaga. Per la seva banda, el gerent de DHL a Lleida David Prenafeta afirma que “és un orgull poder aportar el nostre granet de sorra en donar suport a l’equip de bàsquet que porta el nom de la nostra ciutat”. A més destaca la bona feina de l’actual junta directiva i desitja sort i encerts al club.

Més noticies

Actualitat

Victòria important contra TAU Castelló

Aquesta tarde el ICG Força Lleida ha disputat a les Borges Blanques un nou partit de pretemporada al 6è trofeu ciutat de les Borges Blanques contra el Tau Castellò. Un nou test per als de Gerard Encuentra que ha servit per posar en pràctica tots aquests dies d´entrenament. El

Llegir més »