CAT |

Força Lleida

FORÇA LLEIDA I FEDERACIÓ ACELL, UNITS PER LA INCLUSIÓ

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida renova la seva col·laboració amb la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual (ACELL). La renovació d’aquest conveni suposa l’aposta de seguir donant suport a aquest col·lectiu, apropant-los el bàsquet de casa nostra i que puguin viure’l i gaudir-lo de primera ma. 
És per això que, aquest acord inclou, no només la possibilitat de venir als partits de l’ICG Força Lleida, sinó que els jugadors de la federació puguin jugar a bàsquet durant el descans d’un partit del primer equip. A més, el Força Lleida està obert a participar a tota activitat esportiva que s’organitzi des de la Federació ACELL ja siguin visites especials o accions puntuals.
“El Força Lleida és un club obert a tothom, independentment de les seves capacitats. El bàsquet i l’esport en general no entén de limitacions i per a nosaltres és un plaer sumar esforços amb la Federació ACELL”, diu Albert Aliaga, president del Força Lleida. Per la seva banda, Anna Pàmies, presidenta de la Federació ACELL a la territorial de Lleida, destaca que “aquesta unió és una bona combinació per posar en relleu els valors, el bàsquet com a oci i esport de lleure”. Solé també agraeix la possibilitat de gaudir del bàsquet en directe a l’Espai Fruita Barris Nord “perquè per als esportistes és una activitat extra i els motiva”. 
Ambdues parts treballarem plegades per seguir creixent i portant el bàsquet a tothom com a eina de treball en equip i gaudi.  

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Et podem ajudar?