Força Lleida i l’Associació Contra el Càncer a Lleida uneixen sinergies aquest divendres

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en telegram
Telegram
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en email
Email

El Força Lleida i l’Associació Contra el Càncer a Lleida uneixen sinergies a partir d’aquest divendres en la lluita contra el càncer i sensibilitzar a la població envers aquesta malaltia. Contretament, durant el partit de bàsquet del Força Lleida contra el C.B. Prats l’Associació posarà a la venda uns bidons solidaris i una guardiola per tots aquells que vulguin col·laborar en la lluita contra el càncer, explica la gerent de l’Associació Contra el Càncer a Lleida, Eva Figuera.

D’altra banda, les dues entitats treballaran en futurs projecte de col·laboració i sensibilització. El president del Força Lleida Club Esportiu, Albert Aliaga, explica que aquest cap de setmana ha vist moltes notícies sobre l’Associació i “el meu fill em va dir pare hem de fer alguna cosa amb l’Associació Contra el Càncer a Lleida i aquí estem junt per iniciar línies de treball conjuntament. Ens posem a les seves mans pel que calgui”.

Per la seva banda, el president de l’Associació Contra el Càncer a Lleida, Eduardo Serrano, agraeix enormement que” un club esportiu com el Força Lleida hagi pensat en nosaltres”.

Els diners recaptats van destinats a donar continuïtat als serveis i prestacions gratuïts que ofereix l’Associació Contra el Càncer a Lleida a pacients de càncer i als seus familiars. Aquests serveis van des d’atenció psicològica, atenció social, orientació medico sanitària, servei de voluntariat i fisioteràpia, tallers d’autocures, accions formatives, orientació i suport i recerca, a les diferents activitats i conferències de prevenció del càncer i foment d’hàbits saludables.

Més noticies

Actualitat

JOAQUÍN PRADO, AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA

El director esportiu del Força Lleida Joaquín Prado és amb la selecció espanyola de bàsquet per a disputar la fase classificatòria per a la Copa del Món de Bàsquet FIBA 2023. Prado forma part de l’staff esportiu com a coach

Llegir més »
Actualitat

Crònica J9 // Fins al final

Avui dissabte 20 de novembre s’ha jugat el partit de la 9a jornada de la Lliga Leb Oro, on l’ICG Força Lleida ha jugat a casa del Covirán Granada. Els dos equips arriben al partit amb el mateix balanç a

Llegir més »
Chat
Et podem ajudar?