CAT |

Força Lleida

Força Lleida i PROSEC unim esforços en un conveni de col·laboració

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i l’Associació PROSEC firmen un conveni de col·laboració que unirà les dues parts de cara a la propera temporada i de caràcter anual.

Una de les principals missions d’aquest vincle col·laboratiu és la de promocionar aquelles activitats que tinguin algun tipus de connexió entre el Força Lleida i PROSEC, així com afavorir aquells col·lectius amb dificultat i facilitar-los els mitjans necessaris per a la seva plena inclusió en els diferents àmbits socials en un entorn esportiu.

El club oferirà als usuaris de l’associació l’oportunitat de formar part de l’organització dels partits del primer equip del Força Lleida de cara a la vinent temporada amb tasques com auxiliars en muntatge de pista o de control d’entrades, entre d’altres. A més, es facilitarà als usuaris  de l’associació el poder gaudir i veure en directe els partits de bàsquet de la LEB Or.

 

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Et podem ajudar?