Fregant la victòria

Un altre partit totalment ajustat de l’ICG Força Lleida, aquest cop amb derrota per dos punts a la pista de l’HLA Alicante, 84-82, a la 19a jornada. La ratxa de victòries lleidatanes es trencava amb aquest partit, que porta un balanç d’11 victòries i 4 derrotes a la LEB Or.

El partit començava amb un ritme alt i ràpid per part dels dos equips. Cap dels dos equips aconsegueix desmarcar-se per més de dos punts d’avantatge, arribant a l’equador del quart amb empat a 12. Tot seguit, però, el Força Lleida encaixava un fort parcial negatiu que deixava el final del quart amb un marcador 24-17.

La tònica del segon quart s’inicia amb un intercanvi de cistelles entre el Força Lleida i l’HLA Alicante, amb l’equip local encara manant al marcador. Possessió a possessió, però, els lleidatans aconseguien retallar distàncies. Amb el marcador només a dos punts (36-34) a falta de tres minuts per la mitja part, l’entrenador local es veia obligat a demanar temps mort. L’empat al marcador arribava finalment desprès d’anotar un tir lliure fruit d’una falta tècnica a l’equip local. Al final del quart, el marcador era 37-40.

L’HLA Alicante tornava dels vestidors amb força empenta i molt entonat, fet que els va permetre recuperar avantatge al marcador. En tan sols tres minuts, el marcador es posava 52-47 gràcies a l’encert exterior alacantí. L’estrella lleidatana, Michael Carrera, a més, es carregava amb la tercera falta personal i es veia forçat a anar a la banqueta. El Lleida, però, no perdia mai la cara al partit gràcies a l’encert d’Ignacio Rosa, inclosa una jugada de 3+1, que acabaria sent el màxim anotador del partit amb 26 punts.

El darrer quart continuava igualat, però amb un ritme de jugades molt més lent i amb més desencert per part dels dos equips. L’ICG Força Lleida seguia manant al marcador, però amb molt poc avantatge davant els locals. Tres triples consecutius d’Osvaldas Matulionis, però, posaven el partit a cara o creu amb un empat a 80 a falta d’un minut. Dos cistelles de l’equip local i dos tirs lliures de Carrera deixaven el resultat final amb 84-82. Rosa disposava d’un triple guanyador que no va voler acabar a dins.

Roda de premsa post partit Gerard Encuentra

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24