CAT |

Força Lleida

Gràcies per tot Marc #11

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Marc Rubín de Celis, base de l’Actel Força Lleida i un dels capitans del primer equip, no seguirà al club la temporada vinent al finalitzar-se el seu contracte aquesta temporada.

El jugador lleidatà forma part del club des dels seus inicis (2012) i acumula 17 temporades en el bàsquet lleidatà. Marc Rubín de Celis era, a més, un dels entrenadors de la base del Força Lleida, compaginant-ho amb els entrenaments i partits del primer equip.

Totes les persones que formem part del Força Lleida li volem agrair la seva dedicació al club durant aquests anys, la seva professionalitat i l’estima pels colors i la samarreta del Força Lleida.

Moltes gràcies per tot Marc i molta sort en el teu futur professional i personal.

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Et podem ajudar?