Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació.

Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el joc després d’un parcial 10-0. Els lleidatans no es trobaven còmodes davant la pressió del rival, que obligava els de Gerard Encuentra a fer llançaments molt forçats. Michael Carrera i Fabio Santana desembossaven la cistella lleidatana amb jugades molt lluitades sota cistella. Tornava Jaume Lobo sobre el parquet després d’unes setmanes de baixa i ho feia anotant de dos en els primers segons, però el gran encert dels locals ens portaven a encarar el segon quart amb un 22-9 al lluminós.

Continuava amb la seva dinàmica l’Andorra, que ho anotava tot i defensava rocós i al límit de la falta. Després d’uns minuts de nervis sobre el parquet, l’ICG Força Lleida aturava el joc per fer un reset. Carrera i Urtasun, des de la línia de 6,75 donaven a l’equip la moral necessària per continuar amb l’encert. Malgrat que la distància era considerable (35-21), aturava el joc Natxo Lezkano amb els 6 punts seguits lleidatans. Es sumava Brito a l’encert des del triple. Però tot no podia ser positiu. Xiulaven la segona tècnica a Gerard Encuentra, que marxava cap a vestidors amb l’ovació del centenar d’aficionats lleidatans desplaçats a La Bombonera. Els andorrans seguien fent mal des de la línia exterior, per tornar a situar una còmoda distància de 22 per anar al descans (51-29).

Aguantava bé l’ICG Força Lleida la ja habitual dinàmica anotadora dels andorrans. Els punts de Carrera, Urtasun i Vasi sumaven pels de la Terra Ferma i un triple del jugador de Pamplona als cinc minuts posava la distància per sota el llindar dels 20 punts. David Cuéllar anotava des del triple i Carrera ho feia de 2 per posar-se 11 per sota, una distància que no succeïa des del primer quart. I l’equip es començava a trobar bé, a gust, i de triple de Cuéllar, a triple de Lobo i a triple de Santana hi havia uns segons que posaven l’equip nou per sota per encarar el tram final de partit (69-60).