Gran treball d’equip per sumar la cinquena

L’ICG Força Lleida s’ha imposat per 68-84 a l’Oviedo a Pumarín en un partit on l’equip ha estat molt encertat des de totes les posicions, tant en anotació com en rebot i defensa.

Bon inici de l’equip en defensa, que malgrat iniciar per darrere en el lluminós, les recuperacions de pilota i el rebot han fet que es posés per davant als dos minuts de partit. Juani Marcos protagonitzava bones jugades de l’equip i la seva efectivitat anotadora ampliaven la distància i situaven el 5-11. Els asturians no abaixaven els braços i estrenyien el marge per situar-se tres punts per sota. Movia banqueta Gerard Encuentra per mantenir un ritme de joc elevat i tornar a agafar ales quan Oviedo posava taules a 15 des de la línia de 6,75. Aturava el joc el tècnic lleidatà quan els locals tornaven a dominar en el marcador després d’uns minuts de gran encert tant en atac com en defensa. Debutava Alioune Tew en el tram final d’un primer quart on Oviedo ha agafat un petit avantatge gràcies a un triple sobre la botzina (22-20). Grans minuts de David Cuéllar en el rebot defensiu i en qualitat anotadora que esmaixava, anotava de dos i posava un triple per tornar a agafar revolada numèrica (22-29). L’ICG Força Lleida es trobava còmode a Pumarín, Tew rebotejava, recuperava pilotes i anotava els seus primers punts amb l’equip. Tifón Poch aturava el joc després d’un parcial 0-11, però Diogo Brito ampliava la distància des del triple. Oviedo canviava el xip a dos minuts del descans i anotaven tres triples per no perdre pistonada. Gerard Encuentra parava el joc davant l’encert local i Juani Marcos i Miguel González, aquest sobre la botzina, s’encarregaven amb un triple per banda, de donar un coixí a l’equip i anar a vestidors 29-46. Dominava els primers cinc minuts del tercer quart l’Oviedo amb un parcial 9-4. L’ICG Força Lleida errava en els seus tirs i perdia algunes pilotes que els locals aprofitaven per anotar. Però els de la Terra Ferma feien un pas endavant i tornaven a mostrar la seva millor versió en el segon tram del tercer període amb tres jugades consecutives en atac dels lleidatans i l’efectivitat de Carrera, Marcos i Brito. Els locals aturaven el joc amb l’electrònic 38-57, però els de Gerard Encuentra no abaixaven el ritme. Tornava Tew sobre el parquet per donar descans a Vučetić i aportant molt bones actuacions per a l’equip. Cuéllar i González, des del triple, ampliaven la renda positiva a +26 (42-68) en el darrer minut de quart. Poc canviaven les coses en els darrers minuts de joc. L’ICG Força Lleida, sense posar cap punt de pausa, continuava ferm en defensa, anotador en atac, jugadors concentrats i mantenia un clar avantatge per sobre els 20 punts. Darrers minuts de tràmit que els aprofitava l’Oviedo per retallar el desavantatge i finalitzar el partit 68-84.