CAT |

“HEM DE DONAR UN PAS ENDAVANT FORA DE CASA”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

“Aquesta no és la lliga de la permanència; és la lliga de la supervivència”. Així és com defineix Gustavo Aranzana el moment que li toca viure al seu conjunt ara, quan comença la segona volta de la segona fase. El tècnic assenyala que aquest model de competició genera “molt d’estres; ens cal ser molt forts mentalment i donar el màxim cada dia. Però també cal estar tranquils i saber gestionar l’ansietat”. Una emoció aquesta que Aranzana afirma que està sota control. “L’equip està conscienciat i segur que arribarem bé al partit”.

Pel que fa al compromís de divendres a Càceres, el val·lisoletà recorda que “fa tot just tres setmanes que vam jugar amb ells, per tant ho tenim tot molt recent”, però també “som conscients de com vam patir per guanyar-los. Càceres s’enganxa molt als partits, és un equip molt guerrer que no comet gaires errades i al que costa molt treure de la pista”. A banda, el factor públic també tindrà el seu pes, ara que els aficionats comencen a tornar a les grades a la majoria de pavellons. En aquest sentit, Aranzana recorda que “és molt complicat guanyar al Multiusos perquè el públic s’entrega molt i això fa que l’equip local jugui amb molta determinació”

La recepta per guanyar a terres extremenyes, doncs, és clara: “No cometre errors, intentar portar la iniciativa i intentar gestionar millor la pressió que ells”, una recepta senzilla tot i que complicada de dur a terme. Això sí, malgrat les dificultats, l’entrenador vol que l’equip “faci un pas endavant” lluny del Barris Nord: “Jo no vull tornar a fer un viatge de deu hores d’autobús i tornar fotut, amb la cara llarga, després d’haver perdut. No podem pensar que només guanyant a casa n’hi ha prou per salvar-nos. Hem de ser un equip amb prou recursos i aplom per guanyar també com a visitant”.

De cara al partit és dubte Michael Carrera, que no ha entrenat en tota la setmana a causa d’un esquinç de turmell, tot i que es confia que pugui jugar.

El partit es jugarà divendres a les 20.00 hores, i es podrà seguir en directe a Lleida TV i també a laligasportstv.com

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut