Hi haurà 4rt partit

Començava el 3r partit a Càceres, un encontre que prometia ser complicat i molt dur. I ho ha estat, domini local en el tercer partit de play-off a Cáceres. Els extremenys han sortit endollats en un partit on necessitaven guanyar i han sortit a intentar trencar el partit de bon inici. Els verds i negres anaven marcant en el marcador ben aviat i aconseguien un avantatge de +12 en un quart on els lleidatans no han trobat la seva millor versió. Així i tot, l’ICG Força Lleida ha assolit baixar el desavantatge i situar el 25-15 en el primer quart.

Parcial 0-5 de l’ICG Força Lleida en l’inici del segon quart que posava la pressió als locals. Reaccionaven bé els de Roberto Blanco amb 4 punts seguits i marcant el 29-20 als 3 minuts del segon període. Anotacions de Badji i Carrera ajudaven a xafar una mica més els talons i posar-se quatre per sota a l’equador del quart.

Càceres estava molt bé en defensa i atac i tornava a agafar revolada per fer-se fort al Multiusos tornant a posar la màxima de +12 poc abans del descans.

Endollat l’ICG Força Lleida a la represa amb triples de Juani i Thomas. Càceres reaccionava amb la mateixa moneda des de la línia de 6,75 per marcar un deja vu i situar novament l’avantatge en el doble dígit. Ho intentaven els de Gerard Encuentra, però cada vegada que reduien distàncies, els de Càceres responien.

S’empenyava el Càceres en mantenir el marge de 10 punts per sobre i reaccionar a cada intent de retall lleidatà. I no en tenien prou que ampliaven l’avantatge a +22 amb l’encert en el joc exterior.

No semblava canviar gaire el tram final de partit. La letalitat local des del triple i el poc encert lleidatà resolien l’encontre a favor de l’equip extremeny que força el quart partir de l’eliminatòria (diumenge, 5 de juny a les 20h al Mulitusos de Cáceres)

Ja podeu escoltar el post partit de Gerard Encuentra:

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24