CAT |

ICG Força Lleida – Barça per celebrar el Trofeu Orum Ciutat de Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Trofeu Orum Ciutat de Lleida ja té dia, hora i rival. El Barça de Roger Grimau visitarà l’Espai Fruita Barris Nord el dijous, 7 de setembre a les 20:30 h per a disputar el trofeu de la ciutat.

Aquest derbi català serà el primer partit de l’ICG Força Lleida a casa i servirà per encetar la pretemporada davant l’afició i com a presentació de l’equip dirigit per Gerard Encuentra.

ENTRADES

El preu de les entrades són de 15 euros per al públic general i 10 euros per als abonats del Força Lleida a la temporada 2023/24. Les entrades ja estan a la venda al web del club (AQUÍ) o a les oficines (De dilluns a dijous de 18 a 20 h. Pavelló Espai Fruita Barris Nord. 1a planta). Són entrades numerades i, per tant, es demana que es respecti el seient assignat.

ABONATS/DES

Els abonats, que disposen d’aquest preu reduït en l’accés al partit, podran adquirir l’entrada al seu seient habitual fins al dijous, 31 d’agost. A partir de l’1 de setembre s’allibera el seient i es posa a la venda general.

Per a adquirir l’entrada necessitaran accedir al web amb el seu usuari assignat d’abonat/da (AQUÍ) o bé fer-ho a oficines mostrant el carnet físic o digital de la temporada 2023/24.

Si encara no heu renovat l’abonament o us voleu donar d’alta, ho podeu fer al mateix moment que veniu a adquirir les entrades. Recordeu que si porteu un abonat nou tens un 5% de descompte en la teva renovació d’abonament.

ORUM CENTER

El Trofeu Orum Ciutat de Lleida està patrocinat per Orum Center, equip multidisciplinari de professionals del món de la salut: psicologia, pedagogia, psicopedagogia, logopèdia, psiquiatria, neuropediatria i neuropsicologia. Vetllem per un desenvolupament integral. Comptem amb àmbits d’atenció sobre Prevenció, Detecció, Orientació, Diagnòstic i Tractament.

ENTRADES TROFEU ORUM CIUTAT DE LLEIDA

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut