CAT |

Força Lleida

Ilerprotect, protector bucal esportiu d´alt rendiment

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email
Bones tardes. Com ha ús vàrem comentar el Club ha establert un conveni amb ILERPROTECT per la confecció de protectors bucals.  Els propers dies 10, 12 i 13 un responsable de ILERPROTECT ens vindrà a explicar el producte que ens ofereixen.   Per tal que tothom que hi estigui interessat pugui assistir a la xerrada (seran uns 5-10 min), ens faran diferents xerrades durant la tarda per tal que hi puguin assistir el pares en funció de l’horari d’entrenament de cadascú.  Així els horaris seran els següents:

1. Dimarts dia 10 a les 19:30h a la Sala VIP Barris Nord
2. Dijous dia 12 a les 19:30h a la Sala VIP Barris Nord
3. Divendres dia 13 a les 19:30h a la Sala Premsa Barris Nord ( pot variar )

En qualsevol cas, esperem que aquests horaris permetin que puguin assistir-hi tots els interessats al que millor ús vagi. 
Salutacions

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?