IMPARABLES I AMB NOTA.

Brutal victòria de l’equip davant el Movistar Estudiantes per 81 – 75 en el primer partit de la 2a volta de la LEB Or a l’Espai Fruita Barris Nord. L’ICG Força Lleida s’ha imposat al líder en un partit on l’afició ha estat el jugador número 6.

Bon inici de l’equip local que en 3 minuts es posava 11-4 al marcador amb Hughes i Carrera de protagonistes. Els visitants es posaven les piles en defensa i estaven molt encertats en les tallades de jugades i en defensa. Al minut 6 sortia Juani Marcos, el debut de l’argentí amb l’ICG Força Lleida. Movistar Estudiantes estava molt fort i còmode sobre el parquet i es posava per davant per primer cop en el partit (12-14). Seguia el bon ritme dels madrilenys, que mantenien un petit marge de 3 punts per davant i obligaven a Gerard Encuentra a demanar TM per tornar a agafar el ritme del partit.

Es posava les piles l’equip en l’inici del 2n quart amb dos triples de Miguel González i un de Carrera que servien per avançar l’equip altra vegada en l’electrònic. Igualtat màxima a dos minuts per al descans amb 34-34. Una doble tècnica a l’entrenador de l’ICG Força Lleida l’obligava a abandonar la banqueta i agafava les regnes de l’equip l’entrenador assistent Jordi Ribas. L’Espai Fruita Barris Nord, amb el nervi a flor de pell, feia bullir el pavelló com mai abans aquesta temporada. Juani Marcos ressorgia després de tants mesos sense jugar i avançava l’equip al lluminós amb una cistella sobre la botzina abans d’anar al descans (43-42).

Inici del tercer període amb un alley oop marca de la casa entre Thomas Schreiner i Ibou Badji. Minuts d’intercanvis de cistelles errades a dues bandes amb el marcador a 47 que es resistia a moure’s, però Carrera des del triple avançava novament l’equip i Estudiantes demanava TM. Minuts de domini local, encertats en el tir i atents en el rebot i amb Ignacio Rosa anotant +5 per seguir per davant. Brutal l’Espai Fruita Barris Nord fent pressió i animant l’equip en un partit molt intens en tots els sentits. Michael Carrera es posava l’equip a l’esquena amb uns minuts brillants i amb l’encert a les seves mans per agafar la màxima del partit (+8).

Retallava distàncies el Movistar Estudiantes en el tram final de l’encontre fins a posar el 67-67 amb què Jordi Ribas demanava temps mort. Una tallada de jugada de Juani Marcos en defensa acaba en mans de Thomas Schreiner que anota de 3 per donar aire a l’equip en un final de partit apassionant on els tirs des de la línia de tirs lliures sentenciaven l’encontre amb victòria lleidatana.

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24