CAT |

Força Lleida

INFO & ENTRADES| La Final Four de la Lliga Catalana LEB es jugarà al Barris Nord de Lleida.

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El pavelló Barris Nord serà novament escenari d’una final a 4 de bàsquet. El cap de setmana del 14 i 15 de setembre es disputarà la final a quatre entre els equips catalans de categoria LEB que passin la primera fase.

En total, 6 equips disputaran aquesta Lliga Catalana, els quals estaran dividits en dos grups:

Grup 1: ICG FORÇA LLEIDA, TORRONS VICENS – CB L’HOSPITALET i BÀSQUET GIRONA
Grup 2: CB PARDINYES LLEIDA, CB PRAT i BARÇA

En cada grup es realitzarà un encreuament de partits entre els 3 equips (partit únic). Els dos primers classificats de cada grup accediran a la Final a Quatre a Lleida. Per a la Final Four es posarà a la venda un abonament que inclourà les 2 semifinals de dissabte (18h i 20h) i la final de diumenge 19h); i una entrada única per a la final de diumenge. Apart dels preus generals, els abonats de l’ICG Força Lleida tindran un descompte en els preus, així com també els del CB Pardinyes. I els nens i nenes d’entre 0 i 8 anys tindran l’entrada gratuïta. Per a obtenir el descompte s’haurà de mostrar el carnet d’abonat i el DNI en el moment de la compra.

ABONAMENT (dissabte + diumenge)

  • General: 15 euros
  • Abonats ICG Força Lleida: 10 euros
  • Abonats CB Pardinyes: 12 euros

FINAL DIUMENGE

  • General: 10 euros
  • Abonats ICG Força Lleida: 7 euros
  • Abonats CB Pardinyes: 8 euros

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?