CAT |

Inici de mes amb més entrenaments, portes obertes i la visita del regidor d’esports.

Aquesta tarda els equips de cistella petita del CBF Lleida han començat els entrenaments de la temporada 2022-2023 al pavelló Espai Fruita Barris Nord i a l’Agnès Gregori de Balàfia. Aquest inici oficial de temporada comença amb dos apunts.

Per una banda, que també era el primer dia de portes obertes, les quals s’allargaran fins al 16 de setembre perquè els nens i nenes que vulguis provar el bàsquet com a activitat extraescolar puguin fer-ho sense compromís.

I, d’altra banda, perquè els jugadors i jugadores han rebut la visita del regidor d’esports de l’Ajuntament de Lleida Ignasi Amor i Àngel Vidal, coordiandor d´esports de l´Ajuntament de Lleida, qui ha pogut conèixer de primera mà el CBF Lleida, la seva estructura i el funcionament dels entrenaments, a més de poder conversar amb el director del projecte Carles Cuéllar, els coordinadors/es, entrenadors/es i també amb els/les esportistes.

Els equips de cistella gran van començar a exercitar-se fa dues setmanes i les categories d’Escola i Babies començaran dilluns dia 5 de setembre.

Et podem ajudar?
Saltar al contingut